Update

     Okej visst vi förlorade, men vad ska man göra!? I stället för att åka och spela nationals stannade vi på campus och pluggade och skrev MASSA prov. Det var Final Week vilket betyder att vi hade slutprov i alla kurser. Jag hade trott att det skulle vara mycket jobbigare än vad det var. Den här veckan har varit grym, även fast jag har spenderat otroligt mycket tid på biblan, kompisar har vart där samtidigt så det blir roligare att plugga då.
     Till skillnad från veckan då vi hade Mid Term Exams så slapp vi gå på massa lektioner, det var bara prov som gällde; underbart om ni frågar mig. Känns som att det borde vart en riktigt jobbig vecka, men icke, tvärt emot om ni frågar mig.
 
     Jag har varit i en galleria två dagar i rad no och jag är helt slut i benen. Därför får morgondagen bli till att slappa, kanske träna lite (var alldeles för länge sen), kanske gå till ångbastun som jag fortfarande inte har provat och definitivt titta lite på film eller läsa tidningar som jag fått av världensbästa mamma och farmor.
     På söndag ska jag in till NYC med Evelyn, en svensk tjej som många påstår att jag är väldigt lik, hennes tvilling kanske följer med också vad vet jag, har inget emot det. Ser fram emot en lång dag full av shopping och en god sallad från Europa Café till lunch, mums!