American Sniper

Vi åkte på bio idag efter att vi varit i Fairfield och tittat på fotboll och blivit bjudna på pasta och köttbullar. Vi såg på American Sniper. Helt otrolig filmpå något sätt. Jag tror att jag tar filmer mer seriöst nu för tiden, antingen för att jag tänker efter mer eller för att de är baserade på sanna historier, eller något helt annat.
 
Jag har aldrig varit med om något liknande efter en film på bio förut. Folk brukar ju alltid börja prata direkt när lamporna tänds, i alla fall någon. Den här gången var det knäpptyst. Det var säkert 50 personer inne i salongen och ingen sa ett ord. Vi var nästan sist ut ur salongen, folk hade tagit på sig jackor och allt sånt och gått ut utan att säga ett ord. De kanske också kände att det var väldigt verkligt. Det handlade ju om en Amerikansk soldat (jag ska inte spoila) som hade varit väldigt viktig för den Amerikanska armén, så det kanske är annorlunda att se en sån film här i America jämfört med att se den hemma i Sverige.
 
Den var i alla fall häftig att se även om den var lite hemsk. Jag skulle inte rekommendera den till mamma ;) men kanske till er andra, hehe. Vi satt helt spända genom hela filmen.
 
Nog om det. Imorgon är det back to business. Skolan öppnar igen efter "snöstormen" och lektionerna går igång igen. Ha det bra ni där hemma!